Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond

Predikanten

Ds. Marije Hage
Ds. Berit Bootsma-Gerritsen

Ds. Marije Hage marije
Ds. Marije Hage (1982) werd geboren op Goeree Overflakkee, verhuisde naar Maasland en woonde vanaf haar 10e in Woerden. Na haar middelbare school behaalde zij een propedeuse in de psychologie, en vertrok daarna naar Kampen om theologie te studeren. In 2008 rondde zij de opleiding tot predikant af. Daarnaast studeerde zij voor korte tijd aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Zwolle. Marije werkte als godsdienstdocent, en in 2009-2010 als pastoraal werker in Bilthoven. In mei 2010 is zij bevestigd als predikant in de Protestantse Gemeente Weesp / Driemond. 


Ds. Marije Hage is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag. Zij is op deze dagen telefonisch bereikbaar onder 0294-752009 of via mail: marije.hage@pgwd.nl.

Als je vragen hebt over geloof, of vragen over jezelf;
Als je je thuis voelt in de kerk, of juist helemaal niet.Ds. Berit Bootsma-Gerritsen berit
Ds. Berit Bootsma-Gerritsen (1981) is opgegroeid in Nijkerk. Op haar 15e verhuisde zij met haar ouders naar Beltrum in de Achterhoek. Nadat ze daar haar middelbare school had afgerond is ze in Amsterdam gaan studeren. Eerst een jaar ergotherapie aan de HvA, maar al snel stapte ze over naar de studie theologie aan de Vrije Universiteit. In 2007 rondde ze de opleiding af en was de keuze gemaakt om predikant te worden. Op 5 oktober 2008 werd Berit bevestigd als predikant van de Christus Triumfatorkerk te 's Gravenhage. Bijna 9 jaar, tot juli 2017, is zij hier met veel plezier werkzaam geweest. Vanaf die tijd, juli 2017, is zij als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond. Ds. Berit Bootsma is getrouwd en heeft samen met haar man Jelmer drie kinderen.

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. De beste opbeltijden zijn: dinsdag en donderdag rond 9.00 uur, vrijdag rond 13.00 uur.
Telefoon: 0294-269233
Email: berit.bootsma@pgwd.nl