Protestantse Gemeente Weesp Driemond

Predikanten

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen

 

Ds. Marjolijn de Waal

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen berit
Ds. Berit Bootsma-Gerritsen (1981) is opgegroeid in Nijkerk. Op haar 15e verhuisde zij met haar ouders naar Beltrum in de Achterhoek. Nadat ze daar haar middelbare school had afgerond is ze in Amsterdam gaan studeren. Eerst een jaar ergotherapie aan de HvA, maar al snel stapte ze over naar de studie theologie aan de Vrije Universiteit. In 2007 rondde ze de opleiding af en was de keuze gemaakt om predikant te worden. Op 5 oktober 2008 werd Berit bevestigd als predikant van de Christus Triumfatorkerk te 's Gravenhage. Bijna 9 jaar, tot juli 2017, is zij hier met veel plezier werkzaam geweest. Vanaf die tijd, juli 2017, is zij als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond. Ds. Berit Bootsma is getrouwd en heeft samen met haar man Jelmer drie kinderen.

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. De beste opbeltijden zijn: dinsdag en donderdag rond 9.00 uur, vrijdag rond 13.00 uur.
Telefoon: 06-38934002
Email: berit.bootsma@pgwd.nl

 

 

 

Ds. Marjolijn de Waal marnix

 

Ds. Marjolijn de Waal-Peels (1988) is sinds 14 juni 2020 verbonden aan de Protestantse gemeente te Weesp en Driemond. Hiervoor heeft zij gewerkt als gemeentepredikant in Vijfhuizen en als diaconaal predikant in Haarlem. Ze studeerde in Leiden, Utrecht en Amsterdam.
Ds. Marjolijn woont in Haarlem met haar man Rik en hun zoontje.
De werkdagen van Ds. Marjolijn zijn woensdag en vrijdag vanuit het Lichthuis.
Zij is te bereiken via:
marjolijn.dewaal@pgwd.nl
Telnr: 0616170383