Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond

Kerkblad Onderweg

Logo Wij staan vermeld

Aanmelden Nieuwsbrief

Predikanten

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen

Ds. Marnix van der Sijs

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen berit
Ds. Berit Bootsma-Gerritsen (1981) is opgegroeid in Nijkerk. Op haar 15e verhuisde zij met haar ouders naar Beltrum in de Achterhoek. Nadat ze daar haar middelbare school had afgerond is ze in Amsterdam gaan studeren. Eerst een jaar ergotherapie aan de HvA, maar al snel stapte ze over naar de studie theologie aan de Vrije Universiteit. In 2007 rondde ze de opleiding af en was de keuze gemaakt om predikant te worden. Op 5 oktober 2008 werd Berit bevestigd als predikant van de Christus Triumfatorkerk te 's Gravenhage. Bijna 9 jaar, tot juli 2017, is zij hier met veel plezier werkzaam geweest. Vanaf die tijd, juli 2017, is zij als predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond. Ds. Berit Bootsma is getrouwd en heeft samen met haar man Jelmer drie kinderen.

Ds. Berit Bootsma-Gerritsen is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. De beste opbeltijden zijn: dinsdag en donderdag rond 9.00 uur, vrijdag rond 13.00 uur.
Telefoon: 0294-269233
Email: berit.bootsma@pgwd.nl

 

 

 

Ds. Marnix van der Sijs marnix

(tijdelijk predikant)

 

Ds. M. Th. van der Sijs studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij was eerder predikant in Weesp, Hoorn, Kameroen (uitgezonden door Kerk in Actie), Gouda en Blaricum.
Hij specialiseerde zich in het Contextueel Pastoraat, dat rekening houdt met niet alleen het individu, maar ook met zijn of haar familierelaties.
Hij heeft een aanstelling voor veertien uur en werkt op dinsdag en woensdag in Weesp en Driemond.
Hij is bereikbaar onder tel. 035 6312114 en per mail: marnixsijs@hotmail.com