Het doel van ons gemeente-zijn is dat we als gemeente(leden) groeien in de verborgen omgang met God, groeien in de onderlinge gemeenschap, samen één zijn in veelkleurigheid, verbonden met, gastvrij naar en dienstbaar aan de samenleving en de wereld.

Kinderclub De Regenboog

Ben je tussen de 4 en de 12 jaar, dán ben je welkom op onze club !

Wat we daar doen ??? Nou, we luisteren naar de bijzondere verhalen uit de Bijbel, maar we doen nog véééél meer; puzzelen of quizzen, zingen én natuurlijk knutselen (zagen, verven, knippen, plakken, kleien en kledderen….. je maakt de meest mooie dingen !!)
Pssss…..weet je wat ook zo leuk is, het is helemaal gratis dus neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee !!!
Per middag komen er gemiddeld tussen de 20 en 30 kinderen die werken in 2 leeftijdsgroepen met elk hun eigen leiding.
Elk jaar na de kerstvakantie starten we met een project om geld op te halen voor een goed doel (rookworsten en stroopwafel Actie !!). Er komt dan iemand om te laten zien én te vertellen waar het gekozen project over gaat. Afgelopen jaren hebben we kinderen over de hele wereld geholpen die te lijden hadden onder armoede en natuurrampen. De kinderclub wordt gehouden in ‘het Lichthuis’, Waagplein 10 te Weesp.

Lijkt het je wat om zo gezellig nieuwe vriendjes of vriendinnetjes te maken !!?
Kom gerust een keertje langs om op onze club te kijken, je bent altijd welkom !!
Vanaf D.V. half november is er weer elke woensdagmiddag van 14.15 uur tot 15.45 uur (alleen niet in de schoolvakanties !).
Rond Pasen sluiten we af met een super gezellige bingo-middag (met mooie prijzen voor iedereen) voor alle kinderen die dat jaar geweest zijn !

Wil je nog meer weten ? Bel (of mail) gerust !
Tot Ziens !!
Willy Nagel, 0627163637