Het doel van ons gemeente-zijn is dat we als gemeente(leden) groeien in de verborgen omgang met God, groeien in de onderlinge gemeenschap, samen één zijn in veelkleurigheid, verbonden met, gastvrij naar en dienstbaar aan de samenleving en de wereld.

Expositie in het Lichthuis van Han Vos

De volgende expositie in Het Lichthuis zal te zien zijn in de maanden november en december 2023.

Han woont in Almere, maar hij heeft jaren in Weesp gewoond en vind het een hele eer om nu in Weesp te mogen exposeren.

Han heeft altijd al een passie gehad voor schilderen en tekenen en heeft dan ook een grafische opleiding gevolgd als reproductie fotograaf.

Nadat Han met pensioen is gegaan, kreeg hij meer tijd om aandacht aan zijn hobby’s te besteden. Ongeveer 3 jaar geleden heeft hij een workshop gevolgd bij een kunstenares, tevens een buurvrouw van jaren geleden. Het was een workshop tekenen met een pastelpotlood. Dit was een groot succes en kwam Han er achter dat hij tekenen nog steeds heel leuk vindt en het hem goed afgaat.

Han heeft materiaal aangeschaft, zoals pastelpotloden en pastelmat papier in verschillende kleuren. De techniek van het tekenen is het opbouwen van kleuren. Deze techniek kreeg hij steeds meer onder controle en hij heeft zelfs al opdrachten gekregen. Het liefst tekent hij dieren.

Han noemt zijn expositie dan ook “Vosje tekent Vosjes”. Hij wenst u/jullie veel kijkplezier!

De expositie is te zien op dinsdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur en op afspraak met Han.

Namens de werkgroep,

Lia Bogerd