Het doel van ons gemeente-zijn is dat we als gemeente(leden) groeien in de verborgen omgang met God, groeien in de onderlinge gemeenschap, samen één zijn in veelkleurigheid, verbonden met, gastvrij naar en dienstbaar aan de samenleving en de wereld.

Kerstnacht 24 december 2023

Livestream

https://youtube.com/live/ApcUvVANKb4

Wilt u ook de digitale liturgie ontvangen? Meldt u dan aan via Digitale Liturgie


Collectes

Tijdens de kerstnachtdienst is er maar 1 collecte, waarvan 70 procent bestemd is voor een diaconaal doel. Dit jaar is dat doel “Stichting het Vergeten Kind”.

STRIJD JE MEE VOOR DE VERGETEN KINDEREN?

In ons land wonen maar liefst 100.000 kinderen in onveilige of onleefbare thuissituaties. Ze krijgen niet de liefde en aandacht die ze nodig hebben. Zo’n jeugd veroorzaakt trauma’s voor het leven. Het Vergeten Kind roept iedereen op: laat deze kinderen er niet alleen voor staan!

Door ons te steunen maak jij je hard voor betere jeugdzorg. Ook zorg je ervoor dat kwetsbare kinderen weer ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Hiermee geef je ze de kracht en het zelfvertrouwen om het dagelijks leven thuis beter aan te kunnen.

Het Vergeten Kind | Ieder kind een veilig en liefdevol thuis
https://webwinkel.pgwd.nl/gift/4ce8ee61efa192668105084c994479a7

Livestreams van voorgaande diensten vindt u op de home pagina van de website of in het menu. Kijk op onze nieuws pagina voor verdere actuele berichten.