Het doel van ons gemeente-zijn is dat we als gemeente(leden) groeien in de verborgen omgang met God, groeien in de onderlinge gemeenschap, samen één zijn in veelkleurigheid, verbonden met, gastvrij naar en dienstbaar aan de samenleving en de wereld.

Kerstochtend 25 december 2023

Livestream

https://www.youtube.com/watch?v=XtFrEub3lEA

Wilt u ook de digitale liturgie ontvangen? Meldt u dan aan via Digitale Liturgie


Collectes

1e collecte is voor Kinderen in de knel: Oekraïne

2e collecte is voor het Plaatselijk kerkenwerk

Extra collecte is voor het adventsproject van de Kinderdienst en de ZWO: "Dennis uit Zambia"

Maandag 25 december, 1e Kerstdag is de 1e collecte bestemd voor het Kerk in Actie project ‘Kinderen in de Knel: Oekraïne’.
Veiligheid, stabiliteit en psychosociale ondersteuning. Dat wil Kerk in Actie bieden aan kinderen in Oekraïne. Door de jarenlange contacten met Oekraïense kerken kan Kerk in Actie hulp bieden in het hele land. Kinderen krijgen een veilige plek om te spelen, psychosociale hulp om mentaal gezond te blijven en Oekraïense gezinnen ontvangen voedsel- en zadenpakketten, zodat ze toch eten op tafel hebben.
Op centrale plekken in getroffen steden staan mobiele locaties waar kinderen en hun ouders kunnen opwarmen en hun verhaal kwijt kunnen. Kerk in Actie helpt ook bij het herstel van kapot gebombardeerde schoolgebouwen, zodat kinderen kunnen blijven leren.
Collecte Kerk in Actie 2023 - Kinderen in de knel (Oekraïne, Kerstcollecte) | Kerk in Actie (protestantsekerk.nl)
https://webwinkel.pgwd.nl/gift/9b0e261a77d6e4838e2cc95a423da1bd

Livestreams van voorgaande diensten vindt u op de home pagina van de website of in het menu. Kijk op onze nieuws pagina voor verdere actuele berichten.