Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond

Oproep vrijwilligers Kerstwandeling

Op 21 december 2019 tussen 16.00 uur en 19.00 uur organiseren de Protestante Gemeente te Weesp en Driemond en de Parochie van Levend Water een Kerstwandeling door Weesp. Het thema is: zoektocht naar het Licht. We gaan in dit wandelende Kerstverhaal met elkaar op zoek naar hoop, licht en vrede.
 
Met dit beeldende Kerstverhaal willen wij alle Weespers bereiken. Wij willen de gemeenschapszin bevorderen en verbindingen leggen met alle mensen die mee willen lopen. Het is een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met het Kerstverhaal, de boodschap van hoop, vrede en een nieuw begin voor iedereen.
 
Om dit te kunnen bereiken zijn er natuurlijk vrijwilligers nodig. Er zijn vrijwilligers nodig op verschillende fronten. Te denken valt bijvoorbeeld aan acteurs, vertellers, BHV-/EHBO-ers. Maar er is ook een groep mensen nodig die de wandelaars van een lekkere kop warme chocolademelk kan voorzien. Een groep die de kostuums maakt, een groep die de acteurs helpt met schminken/aankleden een technische groep en een hand en spandienst groep. Zoals u ziet zijn er genoeg taken. Voor ieder wat wils.
 
Om alles goed te kunnen laten verlopen, hebben wij dringend behoefte aan vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. Bent u iemand, of kent u iemand die mee zou willen werken om de Kerstwandeling voor alle Weespers een mooie ervaring te maken geef u dan op als vrijwilliger. Uiteraard zijn mensen van buiten de kerk van harte welkom om mee te helpen als vrijwilliger. Kijk dus vooral om u heen of u een kennis, buurman/vrouw of vriend(in) hebt om samen mee actief te worden bij de kerstwandeling.

Opgeven kan door het noteren van uw naam op de flip-over in de kerk na een van de kerkdiensten, door een mail te sturen naar kerstwandeling@pgwd.nl of door te bellen naar het parochiesecretariaat 0294-412530. Graag horen wij ook bij welke taak/taken u hulp kunt/wilt bieden.
 
Met vriendelijke groet,
Namens de werkgroep Kerstwandeling Weesp,
Ds. Berit Bootsma, Annelies Westra, Cindy Peter en Marieke Koster