Het doel van ons gemeente-zijn is dat we als gemeente(leden) groeien in de verborgen omgang met God, groeien in de onderlinge gemeenschap, samen één zijn in veelkleurigheid, verbonden met, gastvrij naar en dienstbaar aan de samenleving en de wereld.

Expositie in het Lichthuis Anneke Kroonenberg

De volgende expositie in Het Lichthuis zal te zien zijn in de maanden januari en februari 2024.

Anneke heeft al op 2 jarige leeftijd haar eerste camera in haar handen in het Amsterdamse bos, en nu zij 65 jaar is, is de camera niet meer weg te denken. Geïnspireerd door de wandelingen met haar vader, is de liefde voor de natuur haar met de paplepel ingegoten. Natuur en water hebben haar altijd geïntrigeerd, water loopt als een rode draad door haar leven heen.

Kleine ontluikende schatten in de natuur legt zij graag vast. Druppels en hun reflecties, maar ook vogels, zoogdieren en insecten, alles is zo ongelooflijk mooi, tot in de kleinste details. Maar zij maakt ook graag creatieve uitstapjes, druppelfotografie (ja toch weer water), portretten, studiofotografie, macro, deze foto’s  exposeert zij tijdens de kunstmanifestatie Weespers aan de wand.

Neem een kijkje door Anneke’s ogen en geniet van alles wat leeft en bloeit en altijd weer groeit.

www.kroonenbergfotografie.nl

kroonenbergfotografie@gmail.com

De expositie is te zien op dinsdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur en op afspraak met Anneke.